Ragol.co.uk Forums  

Go Back   Ragol.co.uk Forums > Community > Help!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-09-2004, 01:54 PM
shelly shelly is offline
Rookie Amateur
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 24
now i cant get online with BBA

My modem is usb a speedtouch 330 adsl now if i get this right i take the usb outta the back of my pc (whist pc off and the lead out of the wall socket)and then plug a lead from the bba (gc) to the usb plug of my modem pictured here.

what sort of lead so i need to do this please. And can i just plug it back in to my pc when im finished and us it as normal?

BTW thanks for your time on this

Last edited by shelly; 04-09-2004 at 02:13 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-09-2004, 02:09 PM
shelly shelly is offline
Rookie Amateur
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 24
I just read some of the other threads here very interesting reading, I looked at this below now i was thinking of getting a xbox later if i set this up for my GC using the details below would i have to do it again for a Xbox or can i have both consoles int he same st up?

My next question is what sort of lead do i need to go from my pc to the gc () it says 10 Base-T/100 Base-TX Ethernet Network, RJ-45 Ethernet Connector on the back of my pc


Quote:
Windows XP
To use ICS to share your Internet connection, the host computer must have one network adapter configured to connect to the internal network, and one network adapter or modem configured to connect to the Internet.

Log on to your PC as Administrator or Owner.

In Windows XP, ICS is automatically loaded during installation.

On the taskbar, click Start, right-click My Network Places, and select Properties.

Right-click Local Area Connection.

On the shortcut menu, click Properties and click the Advanced tab.

Below Internet Connection Sharing, click the Allow other network users to connect through this computer's Internet connection check box.

Click OK.
The connection to the Internet is shared to your Xbox console.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-09-2004, 02:25 PM
DARKMATTER DARKMATTER is offline
Knight
 
Join Date: May 2004
Location: Canada
Age: 33
Posts: 439
if u want to run 2 somethings or something u need a router. mines just pretty basic i just plug in my cable for dsl and rock on. need i remind you, if u want to run both internets on each machine you will get slower.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-09-2004, 07:14 PM
shelly shelly is offline
Rookie Amateur
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 24
Quote:
Originally Posted by DARKMATTER
if u want to run 2 somethings or something u need a router. mines just pretty basic i just plug in my cable for dsl and rock on. need i remind you, if u want to run both internets on each machine you will get slower.

?? sorry bu that does nt help me
Reply With Quote
  #5  
Old 05-09-2004, 07:23 PM
psychoticdemon's Avatar
psychoticdemon psychoticdemon is offline
Apprentice
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 147
it depends how far the lead has to go, if its over 10 metres go buy some 100 base T (which can go for 100 metres)
__________________
ed! - Ramar : Purplenum
Ed - Humar : Whitill
Black Knight - Hucast : Skyly
Link (4 spaces here) - Humar :Redria
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.